Möt vår nya riskutbildare Fredrik

Fredrik Blidkvist är en riktig mångsysslare med kompetens inom både bil, MC, lastbil och buss. Nu ser han fram emot att få träffa en massa nya människor och dela med sig av sina erfarenheter till blivande körkortstagare.

– Det var lite pirrigt att börja på Stora Holm Trafikövningsplats, men jag känner många av kollegorna sedan tidigare så det var rätt skönt, säger Fredrik Blidkvist efter sin andra dag på jobbet.

Från och med augusti är han ny riskutbildare på Stora Holm. Fredrik är trafiklärare i grunden med över tjugo års erfarenhet och har de senaste åren arbetat med lastbil, buss och YKB.

– Jag sökte mig till Stora Holm för att få en möjlighet att påverka nya förare och dela med mig av det jag hoppas är kloka tankar och funderingar. Sen tycker jag att det är otroligt kul med trafiksäkerhet.

Utbildar både riskelever och yrkesförare

På Stora Holm kommer Fredrik utbilda i alla våra kurser: både Risk 1 och Risk 2 för bil och MC, men också utbildningarna inom tung trafik. Och nu är han ivrig att få komma i gång!

– Framför allt ser jag fram emot att träffa människor och utvecklas genom nya arbetsuppgifter, säger Fredrik.

Med sin långa och breda erfarenhet blir Fredrik ett starkt tillskott till vårt gäng. Vi hälsar honom varmt välkommen till Stora Holm!