Extra heldagsplatser släppta

15.02.2018

Vill du gå risk 1 och risk 2 på samma dag? Vi har nu släppt ett gäng extraplatser till våra populära heldagsutbildningar.  

Vinnaren utsedd!

08.02.2018

Vår Instagramtävling är nu avgjord och vinnaren är utsedd!

Vår nye arbetsledare

14.09.2017

Trafiklärare med egen trafikskola, mc-lärare, kursledare inom STR och riskutbildare. Dessutom har han kört Whitney Houston i limousine.

Vår nye arbetsledare Joakim Bruhn har en gedigen bakgrund inom trafiksäkerhetsområdet och vi är glada att hälsa honom välkommen till Stora Holm Trafikövningsplats.

Han har sedan första mopeden 1980 varit intresserad av motorfordon. Farfar startade trafikskola på 1930-talet och där arbetade även farmor. Sedan 1988 har han arbetat som trafiklärare i farfars trafikskola, vilken han sedan tog över på 90-talet.

Många år i branschen har gett honom en god insikt i hur människor fungerar i ett fordon. Han ser fram emot att få fortsätta arbeta med körkortsutbildningssystemet och tror att det är en styrka att ha kunskap i hantverket för att kunna bli en bra ledare inom verksamheten. Joakim tycker att drivkraften i arbetet är att få människor att växa med sin uppgift och att bli starka i sitt arbete. Han ser fram emot att ta med Stora Holm Trafikövningsplats in i framtiden och utveckla verksamheten till att bli den självklara trafikövningsplatsen för både de som ska ta körkort och de som har körkort.