Skip to main content

Nu i december kommer våra elever ha möjlighet att köra nya Volkswagen ID.3. Genom att satsa på eldrivna bilar vill Stora Holm bidra till en minskad miljöpåverkan.

De tio nya elbilarna kommer tillsammans med de befintliga åtta hybridbilarna användas vid både riskutbildning och fortbildning. 

– Elbilar fungerar utmärkt i vår verksamhet. Vi åker inte speciellt långt och har möjlighet att ladda bilarna på plats, säger Joakim Bruhn, utbildningsansvarig på Stora Holm.

Ett säkert och miljömedvetet val

Sedan en tid tillbaka använder sig Stora Holm Trafikövningsplats endast av elbilar och hybrider. Det är miljömedvetet val som ligger i verksamhetens ambition att verka i enlighet med de globala hållbarhetsmålen. Elbilar bidrar också till att skapa en bättre arbetsmiljö för våra anställda. 

– Med elbilarna får våra medarbetare en tystare arbetsplats med mindre buller, säger Joakim Bruhn. 

Alltid nya moderna bilar på Stora Holm

Stora Holm Trafikövningsplats tar sina kunders säkerhet på största allvar och vi ser därför alltid till att vara uppdaterade på den senaste tekniken. 

– Nya moderna fordon är också säkrast, därför är det ett måste för en trafikutbildare att uppdatera sina fordon, säger Joakim Bruhn.