Vi söker trafiklärare!

Letar du efter en ny utmaning? Vill du bli en del av ett team som består av erfarna och engagerade medarbetare? Stora Holm Trafikövningsplats är i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny kollega till vårt utbildningsteam.

Vi är en av Sveriges största trafikövningsplatser och erbjuder riskutbildning, fortbildning samt ytor för testkörning och event. Våra kunder är körkortselever och trafikskolor, företag med bilen som arbetsplats samt fordonsindustrin. Årligen gör ca 10 000 personer sin riskutbildning för bil och mc hos oss. Vi är helägt dotterbolag till NTF Väst, en idéburen organisation som arbetar för allas rätt till en säker trafik.

Om tjänsten
I rollen som trafiklärare arbetar du med riskutbildning för körkortselever och fortbildning för företag. Du får ett omväxlande och utvecklande arbete och i tjänsten ingår även att hjälpa till med underhåll av bilar och anläggning samt bemanning av bokning och reception där vi tar emot våra kunder. 

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad trafiklärare, gärna med några års erfarenhet. Behörighet att hålla riskutbildning och annan kompetens inom trafiksäkerhetsområdet är meriterande. Har du erfarenhet från MC och/eller tung trafik är det också något vi ser som positivt. 

Du gillar att tala inför grupp, är lösningsorienterad och kommer gärna med nya idéer. Du har förmåga att samarbeta och är professionell i att möte både kunders och verksamhetens behov. 

Krav
Utbildad trafiklärare
Bekväm med att använda datorer och lära dig nya system
Uttrycker dig väl på svenska och engelska i din lärarroll
Flexibel och kan jobba i ett stundtals högt tempo

Meriterande
Körkort klass A, BE och/eller C
Kompetens för R1 och R2
Erfarenhet av MC och/eller tung trafik
Övriga språkkunskaper utöver svenska och engelska

Vi erbjuder dig möjlighet till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Vi har bra personalförmåner och möjligheter till kompetensutveckling. Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi arbetar utifrån ett schema med varierande arbetstider. I huvudsak är arbetet förlagt till dagtid. Lön enligt kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot CV och personligt brev! Sista dag för ansökan är den 25 mars, men urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via mejl till jobb@storaholm.se. För mer information om tjänsten, kontakta Joakim Bruhn på tel 0705-85 83 10 eller via joakim.bruhn@storaholm.se.