Göteborgs halkigaste event!

Förlägg ditt event hos oss och ge alla en oförglömlig upplevelse som slår det mesta.

Vi skräddarsyr med halkbana, grusbana, asfaltsbana, offroad med vattengravar och stora motlut, mat och dryck och kanske viktigast, våra kunniga instruktörer.

Event

Håll ett oförglömligt event hos oss.

Skriv in ditt namn, telefonnummer och e-mailadress, så hör vi av oss inom kort.

Namn
Hyr våra banor


Konferera hos oss


Mat & Dryck

Konferera hos oss

Här kan ni ha konferenser med möjlighet att varva eget upplägg med roliga aktiviteter. Prova att köra bil under säkra förhållanden med erfarna instruktörer eller hyr anläggningen för egna event.

Vi hjälper till med kundträffar, kick-off och event och har konferensrum i ett av våra trafikledartorn med vidsträckt utsikt över banorna. Precis som bilindustrin och deras underleverantörer kan ni hyra testbana hos oss.

Här finns plats för eventtält med tillgång till vatten och el och vi har stora ytor för parkering.

Oförglömligt event: Hyr våra banor

Vi erbjuder allt ifrån en mindre avgränsad bana till flera av våra bansystem för tester, lansering av nya bilmodeller och andra typer av kundträffar och event. Här finns möjlighet att köra på olika underlag som grus, asfalt, halt underlag och kuperad terräng.

Vår offroadbana är belägen i ett naturligt kuperat område på anläggningen. Här har du möjlighet att öva på att köra i tvära uppåt- och nedåtlut samt i vattenfylld vallgrav.

På anläggningen har vi även säkerhetshallar utrustade med krockvåg, krocksläde, voltabil och lastbilsvolta.


Boka här

Mat & dryck

Vi fixar maten för er när ni har en träff eller konferens hos oss. Med många olika menyer att välja på har ni stor valfrihet att hitta det som passar er bäst.

Självklart fixar vi även fikan och kaffet.

Event

Håll ett oförglömligt event hos oss.

Skriv in ditt namn, telefonnummer och e-mailadress, så hör vi av oss inom kort.

Namn
Väldigt lärorikt att vara här och smidigt att kunna göra allt på samma dag, att gå igenom teorin och sedan testa det i praktiken. Här blir alla risker så tydliga och man får nya aspekter på hur svårt det är att bedöma hastigheter. Det är tydligt hur olika vi MC-förare uppfattar det.
Gabriella SvenssonGodkänd risk 1 & risk 2 MC
Gabriella Svensson
Jättebra utbildning med lärare som är bra på att förklara. Bra att kunna vara här en hel dag. Det teoretiska sätter sig verkligen och att sedan testa i praktiken var kul och nyttigt.
Robert SvenssonGodkänd risk 1 & 2 MC
Robert Svensson
En utbildning är bra om man kan lära ut den på rätt sätt. Och det är MC-lärarna på Stora Holm Trafikövningsplats duktiga på!
Rolf UnsgaardYamaha
Rolf Unsgaard
Vi har vid ett flertal tillfället valt Stora Holm Trafikövningsplats för olika evenemang. Platsen fyller alla våra önskemål med bra parkeringsmöjligheter, rejäla ytor att tillgå och bra provkörningsområden. Ett extra plus till all personal, vi får hela tiden fantastisk support och alltid med ett leende.
Rustan JarnesandHonda MC
Rustan Jarnesand
Previous
Next