Skip to main content

Företagsutbildningar och event.

Stora Holm Trafikövningsplats hälsar företag och team av alla slag välkomna för en säkerhetsinriktad och rolig körupplevelse. Bli medvetna om risker och hur ni blir tryggare förare och skapa minnesvärda stunder med era kollegor hos oss!

FÖRETAGSUTBILDNINGAR OCH EVENT

Våra utbildningar

Kör dina anställda i tjänsten? Maximera tryggheten för dina anställda och gör arbetsdagen både produktiv och minnesvärd!  Här finns chansen att stärka er arbetsmiljö och samtidigt ha en oförglömligt verklighetstrogen upplevelse med många skratt.

Låt våra erfarna och skickliga instruktörer ta hand om och vägleda er genom spännande och roliga övningar på våra unika banor och i våra teorisalar. Varför inte passa på att testa vår voltbil? Upptäck vårt breda utbud av professionella fortbildningar och se fram emot en dag fylld med livsviktig kunskap. Skapa starkare band och öka säkerheten på arbetsplatsen. Vi ser fram emot att välkomna er till en upplevelse utöver det vanliga!

Företag sitter runt ett konferensbord
Företagsbil på halkbanan med vatten som skvätter upp
Företagsbil på halkbanan

Halkkörning – testa och upplev!

För dig som kör i jobbet. I denna halkutbildning blandar vi teori och praktik. Vi gör demonstrationer och du får själv testa på bland annat inbromsning och körteknik i riktigt utmanande väglag. Bli förberedd innan det händer på riktigt!

Företagsbilar på rad på halkbanan

Precision – manövrera ditt fordon

Små skador kan kosta stora pengar. I denna utbildning vill vi få dig att se upp för tillfällena när skador oftast kan uppstå, anpassat till din typ av fordon. Du får verktyg och praktisk övning för att minimera risken för skador.

Person från företag sitter i förarsätet

Förarbeteende – hur kör du?

Hur kör du egentligen? Lär dig förutse och bli medveten om situationer där olyckor kan uppstå innan det smäller på riktigt. Vi går igenom attityder, stress, trötthet med mera som kan påverka din körning.

Företag samtalar på asfaltbanan

Sparsam körning – bli en mer miljömedveten förare

Ekonomi och miljö är båda viktiga. Under den här utbildningen får du chansen att diskutera och reflektera över hur du kan utveckla det egna körbeteendet, även med ny teknik som elbilar.

Event

Planerar ditt företag ett event? Håll det hos oss och ge alla en oförglömlig upplevelse som slår det mesta! Vi skräddarsyr med halkbana, grusbana, asfaltsbana, offroad med vattengravar och stora motlut. Vi kan även erbjuda mat och dryck och kanske viktigast, våra kunniga instruktörer. Välkommen med din förfrågan!

Fortbildning/event – förfrågan

Skicka in din förfrågan för någon av våra fortbildningar eller om du är intresserad av att hålla ett event hos oss. Vi kontaktar dig så snart vi har möjlighet.    Utbildningar

    Samtycke