Våra riskutbildningar för bil.

Riskutbildning del 1 – teori

Detta är en teoretisk utbildning där vi pratar om vilka risker som finns och hur de uppstår i trafiken. Hur påverkar hastigheten, alkohol, trötthet och det egna beteendet egentligen din körning?

Denna del kan du göra på samma dag som riskutbildningens praktiska del. Välj då heldagsutbildning när du bokar i vårt bokningssystem.

Vår utbildning ger dig möjligheten att reflektera över riskfyllt beteende och ger dig en förståelse för vad som påverkar din körförmåga. Vi fokuserar på vad du kan göra för att minska eller undvika riskerna helt och hållet.

Läs mer

Riskutbildning 2 – halkkörning


Riskutbildning del två är den praktiska delen, ofta kallad för halkkörning. Denna del kan du göra på samma dag som riskutbildningens teoretiska del. Välj då
heldagsutbildning när du bokar i vårt bokningssystem.

Du kör på vår bana där vi har flera typer av underlag och får uppleva halka på riktigt.

Utbildningen ger förståelse kring möjligheterna att undvika risker i trafiken. Vi pratar också om hur hastigheten och det mänskliga beteendet påverkar olika trafiksituationer.

Läs mer

Heldag Risk 1 och Risk 2

Ett populärt alternativ för den som vill spara både tid och pengar är våra heldagsutbildningar. Dessa erbjuder vi till ett rabatterat pris.

Heldagsutbildningen innebär att du gör både den teoretiska delen, riskettan, och den praktiska delen, risktvåan, vid samma tillfälle. Tänk på att du bör vara i slutet av din körkortsutbildning när du bokar. 

För att boka vårt paketet välj heldagsutbildning  i vårt bokningssystem. Bokar du Risk 1 och Risk 2 samma dag erbjuder vi dessutom 350 kr rabatt!

För bil har vi dessa kurser, glid in och titta!

Klicka på en kurs nedan, läs mer och boka direkt.

Bil Risk 1 (teori)
Bil Risk 2 (praktik)
Bil Risk 1 och 2 (heldag)
Halka för dig som har körkort

 

Riktig halkbana

Våra banor är hala på riktigt. Utan hjälpmedel får du känna på hur det känns att förlora kontrollen, och lära dig att hantera det.

Ensam i bilen

Du får för första gången vara ensam i bilen och köra utan någon annan bredvid dig.

Upplevelsen

Du får sitta ensam i bilen för första gången och du som kör MC får prova flera olika modeller.

Erfaren personal

Vår erfarna personal lotsar dig genom övningarna och hjälper dig att bli en säker förare.