Hyr våra banor

Vi erbjuder allt ifrån en mindre avgränsad bana till flera av våra bansystem för tester, lansering av nya bilmodeller och andra typer av kundträffar och event. Här finns möjlighet att köra på olika underlag som grus, asfalt, halt underlag och kuperad terräng.

Vår offroadbana är belägen i ett naturligt kuperat område på anläggningen. Här har du möjlighet att öva på att köra i tvära uppåt- och nedåtlut samt i vattenfylld vallgrav.

På anläggningen har vi även säkerhetshallar utrustade med krockvåg, krocksläde, voltabil och lastbilsvolta.

Konferera hos oss

Här kan ni ha konferenser med möjlighet att varva eget upplägg med roliga aktiviteter. Prova att köra bil under säkra förhållanden med erfarna instruktörer eller hyr anläggningen för egna event.

Vi hjälper till med kundträffar, kick-off och event och har konferensrum i ett av våra trafikledartorn med vidsträckt utsikt över banorna. Precis som bilindustrin och deras underleverantörer kan ni hyra testbana hos oss.

Här finns plats för eventtält med tillgång till vatten och el och vi har stora ytor för parkering.

Mat & dryck

Vi fixar maten för er när ni har en träff eller konferens hos oss. Med många olika menyer att välja på har ni stor valfrihet att hitta det som passar er bäst.

Självklart fixar vi även fikan och kaffet.