Om oss

Mer om oss - en klassisk röd Volvo

Mer om oss – detta är vi

Stora Holm Trafikövningsplats drivs som ett dotterbolag till NTF Väst. Årligen tar vi emot 10 000 kunder, både privatpersoner och yrkesförare, som genomgår utbildningar hos oss. Vi erbjuder och utvecklar trafiksäkerhetsutbildningar samt ytor för testkörning och event. Våra kunder är körkortselever och trafikskolor, företag med bilen som arbetsplats samt fordonsindustrin. I vår verksamhet arbetar vi aktivt med att bidra till Nollvisionen, det vill säga att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i trafiken. Mer om oss – vi är medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och i Föreningen Sveriges Trafikövningsplatser.

Det började med Volvo

Stora Holm Trafikövningsplats är klassisk Volvomark. Här testade Volvo sina bilar under flera decennier. Från slutet av 1950-talet till början av 1970-talet bedrev Volvo den största delen av sin testverksamhet och provkörning på Stora Holm Trafikövningsplats. Många tekniska lösningar som till exempel trepunktsbältet och airbagen är utprovade här. 1974 startade vi med riskutbildningar och genom åren har verksamheten utvecklats till att vara en av Sveriges största anläggningar för trafiksäkerhetsutbildning.

Vår vision
En säker trafik där människor visar riskmedvetenhet och hänsyn till varandra.

Det är vi som arbetar här

Joakim Bruhn

UTBILDNINGSANSVARIG Tel: 0705-85 83 10 E-post: joakim.bruhn@storaholm.se

Ola Mattsson

FÖRSÄLJNING Tel: 0709-31 59 84 E-post: ola.mattsson@storaholm.se

Malin Lundgren

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR Tel: 0709-96 76 16 E-post: malin.lundgren@storaholm.se

Michael Folkesson

TRAFIKLÄRARE OCH ANSVARIG FÖR YKB Tel: 0705-86 34 58 E-post: michael.folkesson@storaholm.se

Eva

TRAFIKLÄRARE OCH RECEPTION

Arbeta hos oss

Vi som arbetar på Stora Holm Trafikövningsplats är trafiklärare, servicetekniker och administrativ personal. Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan med ett personligt brev och CV om du är intresserad av att arbeta tillsammans med oss.