Skip to main content

Är du trafiklärare och letar efter en ny utmaning? Vill du bli en del av ett team som består av erfarna och engagerade medarbetare? Stora Holm Trafikövningsplats är i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny kollega till vårt utbildningsteam.

Stora Holm Trafikövningsplats är en av Sveriges största trafikövningsplatser och erbjuder riskutbildning, fortbildning samt ytor för testkörning och event. Våra kunder är körkortselever och trafikskolor, företag med bilen som arbetsplats samt fordonsindustrin. Årligen gör ca 10 000 personer sin riskutbildning för bil och MC hos oss. Vi är helägt dotterbolag till NTF Väst, en idéburen organisation som arbetar för allas rätt till en säker trafik. 

Om tjänsten

I rollen som trafiklärare arbetar du med riskutbildning för körkortselever och fortbildning för företag och myndigheter. Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete och i tjänsten ingår även att hjälpa till med underhåll av bilar och anläggning.  

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad trafiklärare, gärna med några års erfarenhet. Du ska inneha ett körkort med minst C eller D behörighet. Behörighet att hålla riskutbildning och annan kompetens inom trafiksäkerhetsområdet är meriterande.  

Du gillar att tala inför grupp, är lösningsorienterad och kommer gärna med nya idéer. Du har förmåga att samarbeta, är flexibel och professionell i att möta både kunders och verksamhetens behov. Du trivs med ett stundtals högt tempo.

Krav

  • Utbildad trafiklärare
  • Uttrycker dig väl på svenska
  • Behörighet C eller D

Vad vi kan erbjuda

Stora Holm Trafikövningsplats erbjuder dig möjlighet till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Vi har bra personalförmåner och möjligheter till kompetensutveckling. Vi arbetar utifrån ett schema med varierande arbetstider. I huvudsak är arbetet förlagt till dagtid, men helg- och kvällsarbete förekommer. Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot CV och personligt brev!
Sista dag för ansökan är den 10 december, men urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via mail till joakim.bruhn@storaholm.se

För mer information om tjänsten kontakta Joakim Bruhn på tel. 0705-85 83 10 eller via ovanstående mail.

Läs om oss på www.storaholm.se